Deklarimi i punonjesve online dating

Rated 3.83/5 based on 961 customer reviews

Iu përgjigja ftesës së tyre, u bëra pjesë e lëvizjes ilegale që po përgatiste luftën çlirimtare, u zgjodha më pas natyrshëm në organet drejtuese të saj, dhe kur lufta ishte në fillimet e saj, unanimisht u zgjodha kryetar i Lëvizjes Popullore të Kosovës.Për ata që nuk e dinë, Lëvizja Popullore e Kosovës ishte themeluese e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, por edhe e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, udhëheqëse politike e saj, mbështetëse kryesore dhe thuajse të gjithë liderët e luftës ishin anëtarë të saj.1546, datë , “Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove”, Udhezimit Nr.1547, date , “Agjencitë që trajtojnë praktikat e qarkullimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove” dhe Udhezimit Nr.1548, dt, , “Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove”, të gjithë subjektet që ushtrojnë veprimtarinë “Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe /ose rimorkiove të reja ose të përdorura, te autorizuara nga prodhuesi”, “Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove”, “Agjencitë që trajtojnë praktikat e qarkullimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove” dhe “Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove”, duhet të paraqiten pranë sporteleve të shërbimit të Qendrës Kombëtare të Biznesit për tu pajisur respektvisht me licencën “Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove”, me kodin VII.3.Ai është bërë me presidentin e kohës, Ramiz Alia dhe më pas me strukturat e përcaktuara prej tij.Takimi është bërë në presidencë, ka qenë i fshehtë, nuk janë mbajtur shënime protokollare dhe as nuk janë bërë incizime, është mbajtur vetëm një dokument i shkurtër, sipas të cilit , shteti shqiptar do të mbështeste veprimtarinë politike e ushtarake të grupeve të rezistencës.Nga zoti Alia u caktuan dy vetë për kontaktet dhe mbështetjen e Lëvizjes, gjeneral Adem Çobani, këshilltari i tij ushtarak, dhe Shaban Sinani, këshilltari i tij politik.Më pas, në këto vite janë bërë disa takime , jo më në presidencë, por në vende private, natyrisht të fshehta dhe disa gjëra kanë filluar të lëvizin nga vendi.

Në një intervistë për “DITA“-n, njëri ndër themeluesit e UÇK-së, Qerim Kelmendi, ka akuzuar ashpër ish-Presidentin Berisha se ka punuar kundër Lëvizjes kosovare në vitet 90-të. Qerim Kelmendi ishte njëra nga figurat e para të Lëvizjes që u bë pjesë e UÇK-së.Në Shqipëri fare pak njerëz mund ta dinë se një ish-gazetar shqiptar ka drejtuar në vitet 90-të lëvizjen ilegale të Kosovës që quhej LPK, e që më pas u njoh si Ushtria e Çlirimtare e Kosovës.Ai quhet Bedri Islami, është shkodran, pasardhës i “Lulit të Vocërr” të cilit Migjeni i kushtoi prozën e famshme.Zoti Islami, ju keni qenë një nga aktivistët dhe figurat më të njohura të lëvizjes kosovare në ilegalitet, Lëvizjes Popullore të Kosovës. Në nëntorin e vitit 1992 unë u largova nga Shqipëria.Për një gazetar të “Zërit të Popullit”, sidomos nga Shkodra, ishte një periudhë e vështirë, aq më tepër kur, shumë nga gazetarët kryesorë, që mbulonin udhëheqjen, pra Komitetin Qendror dhe Byronë Politike, u larguan dhe, befas, u ndjenë opozitarë.

Leave a Reply